notenpakket
Eten en Drinken

Noten pakket cadeau doen?

Noten, er zijn veel verschillende soorten. Veel gegeten noten zijn bijvoorbeeld: amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten of walnoten. Pinda’s zitten vaak ook in een notenmix, terwijl ze eigenlijk onder de peulvruchten vallen. Ondanks dat pinda’s onder de peulvruchten vallen hebben ze wel dezelfde gezondheidsvoordelen als andere noten.

notenpakket

Noten bieden mits ze met mate gegeten worden veel gezondheidsvoordelen. Zo zijn noten erg voedzaam, ze bevatten veel vezels en vullen dus goed. Een handje noten vult vaak beter en is gezonder als een bakje chips. Noten bevatten weinig koolhydraten en zijn dus goed geschikt voor in een koolhydraat arm dieet. In noten zitten ook veel antioxidanten, Antioxidanten zorgen ervoor dat er niet teveel vrije radicalen in je lichaam komen. Zodoende wordt er minder schade aan je cellen veroorzaakt. Noten kunnen ook voor een verlaging van cholesterol en triglyceriden in je lichaam zorgen. Door alle gezonde vitaminen en eigenschappen die noten bevatten zorgen ze er ook voor dat je minder kans hebt op hart en vaatziekten.

Buiten alle gezondheidsvoordelen die noten bieden aan het menselijk lichaam, zijn ze natuurlijk ook gewoon lekker om te eten. Als je langs een notenbranderij loopt ruikt dit vaak erg lekker. Het nodigt dan ook echt uit om lekkere nootjes te gaan kopen.

Als je weer eens een verjaardag of een feestje hebt, denk er dan eens aan om een notenpakket cadeau te doen. Buiten de gezondheidsvoordelen die het bied aan degene die het cadeau krijgt, is het ook erg lekker. Het is ook gezellig om samen van de nootjes te genieten. Je kan notenpakketten vinden bij je lokale noten handel, of online worden tegenwoordig ook veel verschillende notenpakketten aangeboden. Bij het pakket kan je eventueel nog het favoriete drankje van de jarige doen. Bij vrijwel elk drankje is wel een passend noten pakket.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *