Eten en Drinken

Kent u het genot van een leidingwaterkoeler al?

Afgelopen jaar heb ik heel veel thuis moeten werken omdat ik van mijn baas te horen kreeg dat het niet mogelijk was om het kantoor coronaproof in te richten. Wij hadden altijd al ruimtegebrek en wanneer wij nu allemaal uit elkaar moesten gaan zitten en dan ook nog eens voldoende ventilatie moesten aanbrengen, dan zou ons kantoor eigenlijk niet meer te gebruiken zijn voor al onze mensen. Wij hebben daarom de opdracht gekregen om te kijken of wij allemaal een thuiskantoor konden maken. Wij hebben gelukkig een groot huis, dus ik kon een ruimte inrichten die ik als kantoor kon gaan gebruiken. Ik heb echter gemerkt dat wanneer je thuis werkt, je heel snel afgeleid wordt en dat je ook veel meer tijd nodig hebt voor heel veel dingen. Als ik bijvoorbeeld dorst had, dan zette ik uitgebreid koffie voor mijzelf en ik merkte dat ik daardoor veel tijd kwijtraakte. Op kantoor dronk ik gewoon water en daarom leek het mij goed om thuis een leidingwaterkoeler aan te laten brengen. Wanneer ik namelijk een leidingwaterkoeler zou hebben, dan zou ik altijd koel water bij de hand hebben en dat was mij wel wat waard. Ik heb ooit bij mijn baas geopperd om daar ook een leidingwaterkoeler aan te brengen en hij was eerst niet echt overtuigd van het nut van zo’n leidingwaterkoeler, maar sinds wij er toch een hebben laten plaatsen, is hij er helemaal fan van. Het is namelijk heerlijk om altijd koel water bij de hand te hebben en ik merk ook dat ik veel gezonder ga leven wanneer ik gewoon even een kopje koud water kan drinken. Koffie maakt je wel wat scherper, maar echt goed is het niet voor een mens. Ik heb daarom gekeken of ik thuis ook een leidingwaterkoeler kon realiseren want ik had ook van de baas te horen gekregen dat wij budget zouden krijgen om thuis een mooie werkplek te maken. Dat hoefde hij mij geen twee keer te zeggen, dus ik ben gelijk gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een goede leidingwaterkoeler wilde kopen.

Ik vond via deze site een hele goede leidingwaterkoeler

Ik ben blij dat ik stappen ben gaan nemen om een leidingwaterkoeler te gaan zoeken omdat ik gemerkt heb dat ik op de site aqua-beans.nl een heel goede deal kon sluiten. Ik had niet verwacht dat een leidingwaterkoeler zo voordelig kon zijn, dus er stond mij ook niets meer in de weg om hier snel een order te plaatsen. Als u ook lekker koel water wilt hebben dat oneindig voorradig is, dan kunt u hier ook een keer op de site gaan kijken.

Ik ben heel blij met mijn aankoop

Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb omdat ik nu altijd lekker water bij de hand heb. Ik kan u daarom ook aanraden om:

  • Een keer naar de site aqua-beans.nl te surfen
  • Te bekijken wat deze mensen voor u kunnen betekenen
  • Een keer contact op te nemen zodat men snel een leidingwaterkoeler bij u kunnen installeren

Dankzij het feit dat ik nu altijd lekker koel water bij de hand heb, bevalt het thuiswerken mij heel veel beter.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *