A2 restaurant
Eten

Gezellig even weg van de snelweg

Zoek je langs de A2 restaurant dan ben je bij eetcafé de Zwaan zeker op zijn plaats, een oer hollandse gelegenheid waar je lekker kunt eten en drinken. Van een kleine hap tot een heerlijke complete maaltijd ben je hier welkom, alle maaltijden zijn huisbereid en dat proef je. Het kleine dorpje is gezellig, er heerst nog een sfeer van vroeger. In het eetcafé zie je dat ook terug in het interieur, een gezellige bar met daaromheen stoelen en tafeltjes waar je aan kunt zitten om te eten. 

A2 restaurant

Van lunch tot uitgebreid diner

De lunch en dinerkaart staan vol met heerlijke gerechten, geen massaproductie maar in de eigen keuken klaargemaakt. Een broodje kaas, of een malse biefstuk met frites het is allemaal mogelijk met een bijpassend drankje. Zoek je in de avond een gezellige gelegenheid waar je een drankje wil drinken ben je er ook welkom, de dorpsgenoten heten je van harte welkom bij dit A2 restaurant. Niet alleen het eetcafé is zeer gastvrij, ook het dorp waar het café is gevestigd vind het leuk als je komt.

A2 restaurant

In de zomer genieten op het terras

Ook in de zomer ben je bij A2 restaurant aan het juiste adres om te genieten, neem plaats op het heerlijke terras en geniet van een heerlijke lunch of een diner. Maar voor een lekker drankje ben je ook zeker welkom. Proef de sfeer in het kleine dorpje, de gastvrijheid en niet te vergeten het lekkere eten wat je krijgt voorgeschoteld. Een uitsmijter is nog echt een huisgemaakte uitsmijter waar je de vingers bij op eet.