Duurzame producten in de spotlights

“De kracht van online gebruiken om de wereld ietsje beter te maken… Dat kan ik met een webshop die mensen inspireert om mooie, duurzame producten te kopen”, Dat was de gedachte van webdesigner Lian Evenhuis. Samen met twee bevlogen collega’s zette zij Smiling Mango op: dé webshop om Stijlvol, Groen en Sociaal te shoppen.

Collectie duurzame producten

Vanaf het begin stelt Smiling Mango met zorg een collectie samen van stijlvolle, duurzame producten. Hiermee willen we mensen helpen en inspireren om duurzame producten te kopen. Buy Green & Social! Dat willen we heel bewust stimuleren. Koop je bij ons, dan help je ons bij deze missie.

Positieve impact

Voorwaarde voor alle producten is dat ze komen van ondernemers die een positieve impact hebben op mens, maatschappij of milieu. Hiervoor hanteren we geen strakke criteria. Wel willen we de mensen achter de merken goed leren kennen. We verdiepen ons met enthousiasme in hun impact, drijfveren en toekomstplannen.

Happiness Inside

Bij onze merken vind je tal van verhalen waar je blij van wordt. Maar het is net zo belangrijk dat je blij wordt van de producten. Dat is de rode draad bij alle keuzes die we maken voor ons assortiment. ‘Happiness Inside’ noemen we dat. Alle producten zijn Stylish, Green en Social. Fijn om te kopen en leuk om te geven.

Onze droom

Waar we naartoe willen? Dat Smiling Mango dé hotspot wordt waar je duurzame producten ontdekt. Dat je er alles vindt wat Stylish, Green & Social is. Kortom, de beste on- en offline etalage voor bekende duurzame merken en een unieke springplank voor nieuwkomers.

We weten dat onze webshop op een aantal punten duurzamer kan, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek, verpakken en bezorgen. Heb jij skills in die richting en wil je ons helpen? We ontmoeten je graag! Mail ons op info@smilingmango.nl.

Stylish, Green en Social shoppen

Wat bedoelen we hiermee? Even een uitleg.

Stylish

Al onze merken hebben een positieve impact zonder in te leveren op kwaliteit en design. Ze bieden producten waar je oprecht blij van wordt!

Green

Voor ons betekent ‘Green’ dat je zorgvuldig met de aarde omgaat. Een paar voorbeelden:

  • Dopper maakt mensen bewust van de ladingen plastic afval die we weggooien.
  • Myomy do goods spant zich in om leer te looien zonder schadelijke chemicaliën.
  • Hollands Hout helpt Staatsbosbeheer het groene erfgoed van Nederland te beschermen.

Social

Merken die ‘Social’ zijn hebben oog voor de mensen die kwetsbaar zijn. In Nederland of in de rest van de wereld. Een paar voorbeelden:

  • Granny’s Finest voorkomt eenzaamheid onder ouderen met handwerkclubs.
  • Bufandy helpt ambachtelijke wevers uit Ecuador te voorzien in hun levensonderhoud.
  • WakaWaka geeft voor elke verkochte oplader een exemplaar weg in een ontwikkelingsland.

De keus is aan jou

Buy Green & Social: de keus is aan jou. Met elke aankoop kun je de wereld een stukje beter maken. Smiling Mango wil je daarbij helpen en inspireren.