tasty kerstpakket smiling mango

Kerstpakket Tasty

€25,- ex BTW

  • 2 x Peeze Koffie mex-eco
  • 2 x Tony’s Chocolonely (smaak naar keuze)
  • 1  x Dopper (kleur naar keuze)

spot on kerstpakket smiling mango

Kerstpakket Spot On

€70,- ex BTW

  • 1 x Waka Waka Power
  • 2 x Tony’s Chocolonely (smaak naar keuze)
  • 1  x Dopper (kleur naar keuze)

Inspireer je medewerkers en laat zien dat het ook anders kan! Deze zeer succesvolle Nederlandse merken gaan niet alleen voor maximale winst, maar hebben minstens zoveel focus op de impact op een betere wereld. Dopper, Waka Waka, Tony Chocolonely en Peeze zijn inspirerende voorbeelden van Nederlandse (Social) Enterprises die wereldwijde vraagstukken als armoede, kinderarbeid en milieu aanpakken, zonder in te leveren op kwaliteit.

Volg hun voorbeeld en inspireer je medewerkers met dit h’eerlijke kerstpakket, daar wordt de wereld meteen mooier van!

smiling mango peeze kerspakket

Peeze Koffie Mex-Eco

Een hele speciale koffie van de Arnhemse koffiebranderij Peeze: de koffie is niet alleen Fairtrade- en BIO gecertificeerd, maar ook klimaatneutraal! De klimaateffecten in de koffieketen worden met behulp van reductie en compensatie van C0₂-emissies teruggebracht tot 0. Uniek is dat de uitstoot niet gecompenseerd wordt op een willekeurige plek, maar met projecten bij de bron van koffie: op de plantages in Ethiopië. Voor deze unieke en effectieve aanpak werkt Peeze nauw samen met Max Havelaar.

smiling mango tony's chocolonely kerspakket

Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is “Crazy about chocolate & Serious about people”.

Daarom maken ze de lekkerste chocolade, in de meest bijzondere smaken. Uiteraard van de beste verse cacao, maar dan zonder nare bijsmaak.

Tony’s Chocolonely is ook gek op mensen. Ze streven naar een chocoladewereld met een eerlijke verdeling van de winst, zodat iedereen krijgt waar hij recht op heeft. Daarom gaan ze voor langetermijnrelaties rechtstreeks met de cacaoboeren in Ghana en Ivoorkust. Een belangrijke stap richting 100% slaafvrije chocolade!
Tony’s Chocolonely is vastbesloten om chocolade te veranderen door zelf het goede voorbeeld te geven. Ze hopen hiermee andere (grotere) chocolademakers en verkopers te inspireren ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Alleen zo verdwijnen de misstanden en wordt echt iedereen blij van chocola.

smiling mango dopper kerspakket

Dopper

Heerlijk water komt… gewoon uit de kraan. Rinke van Remortel ontwierp daarom de stijlvolle Dopper. Naast dat we erg vrolijk worden van de mooie en handige vorm, is er nog meer reden tot blijdschap: je hebt door de Dopper namelijk geen wegwerpflesjes meer nodig en zo wordt de plastic afvalberg teruggedrongen. Nog meer positieve punten? De Dopper is een Nederlands ontwerp, wordt duurzaam en klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA (dus nog gezonder ook!) én de opbrengst draagt bij aan Simavi drinkwaterprojecten in Nepal. Kortom, een flesje om op te proosten!

smiling mango waka waka kerspakket

Waka Waka

Gadgets die er niet alleen heel erg gaaf uit zien, maar waar je ook echt wat aan hebt, zoals een telefoonlader en/of zaklamp op zonne-energie. Dat is het verhaal van WakaWaka.

WakaWaka (‘helder licht’ in Swahili) ontwikkelt en produceert ‘high-tech low-cost’ lampen en opladers die werken op zonne-energie. Maar dat is niet het hele verhaal: WakaWaka is een Nederlandse door impact-gedreven, sociale onderneming die zich inzet om wereldwijd energie-armoede te bestrijden.

Door te werken volgens het Buy One = Give One-principe, wordt de opbrengst van de verkoop van WakaWaka-producten in het Westen gebruikt om deze zelfde producten beschikbaar te maken voor ‘off-grid’ gemeenschappen over de hele wereld. Dus jouw gave aankoop is ook nog eens direct van toegevoegde waarde voor iemand anders… Share some sunshine en stuur een lichtje naar de andere kant van de wereld!

To a better world, for everyone!

Wij voorzien graag jouw bedrijf, vereniging of netwerk van een mooi en h’eerlijk pakket vol inspirerende merken van eigen bodem! Neem contact met ons op zodat we samen invulling kunnen geven aan jouw ideale pakket en de (visuele) communicatie. Passend bij jouw bedrijf, inspirerend voor je medewerkers en happiness voor de wereld!