Mizu aanbiedingen

Bekijk nu alle Mizu aanbiedingen bij Smiling Mango. Profiteer van leuke kortingen en koop nu zo’n stoere waterfles. Er kan veel water in en je drinkt er makkelijk uit. Zeker als je er voordelig een sportdop bij koopt. Mizu heeft nog een mooie missie ook: zorgen dat de plekken waar je surft, boardt of rondtrekt mooi schoon blijven.

MIZU aanbieding

Cadeau idee

Op zoek naar een stoer cadeau? Kies dan een van de Mizu aanbiedingen en maak iemand dubbel blij. Een leuke cadeaucombi is de Mizu waterfles met sportdop. Of koop nu voordelig drie Mizu-flessen en geef je vriend, je vriendin en jezelf er een cadeau!

Uit de snowboardwereld

Achter het merk Mizu zitten snowboarders, surfers en andere buitenavonturiers. Ze weten precies wat een drinkfles moet hebben. Er gaat dus flink wat water in de Mizu fles en je drinkt er makkelijk uit. Maar het is ook belangrijk hoe het eruit ziet! Dat zit wel goed met Mizu.

Help Mizu met zijn missie

Koop je een Mizu waterfles, dan help je Mizu met een belangrijke missie. Van de opbrengst van elke waterfles gaat 1% naar de stichting Protecting Where We Play. Die zorgt voor watertappunten in de bergen, op stranden en in allerlei natuurgebieden. Hier kunnen avonturiers gratis water in hun Mizu doen. Elke plastic wegwerpfles minder is er één!