Welkom bij Smiling Mango. Dit zijn wij!

Op zoek naar een leuk cadeautje, armband of gadget? Dan heb je een keuze. Bij ons kies je voor ‘Happiness Inside’. Dat hebben namelijk alle merken van Smiling Mango: ze maken de wereld beter zonder in te leveren op kwaliteit en design. Je geeft er een glimlach mee door, en daar worden wij ook blij van! Wie zijn ‘we’? Hieronder lees je meer over de mensen achter Smiling Mango.

Lian Evenhuis

LIAN EVENHUIS FOUNDER


Helemaal enthousiast raakte webdesigner Lian van een artikel over ‘social enterprises’ in februari 2014. Deze sociale ondernemingen hebben niet winst als doel, maar impact. Ze hebben oog voor mensen die kwetsbaar zijn, gaan zorgvuldig met de aarde om en maken nog winst ook. Fantastisch toch?

“Als ik mijn online kennis nu eens gebruik om dit soort merken in de spotlights te zetten”, bedacht Lian. En zo ontstond Smiling Mango. Lian haalt er enorm veel energie uit om de mensen achter de merken te ontmoeten. Met zorg stelt zij het assortiment samen. Je vindt bij haar dezelfde bevlogenheid terug als bij de merken.

Eerder was Lian zelfstandig webdesigner en online marketeer en werkte ze als consultant bij Cap Gemini, Prorail en NS Internationaal. Ze studeerde Econometrie aan de Universiteit van Tilburg en Trinity College in Dublin.


Vanaf de start kreeg Lian veel hulp van anderen. We stellen ze graag aan je voor.

vivian clarijs

Vivian Clarijs

Business Development, Communicatie & Tekst

Toen Vivian hoorde over Smiling Mango wist ze het meteen: daar wil ik aan meewerken. Dit vanuit haar enthousiasme over de merken en duurzaam ondernemen. Met veel inspiratie geeft Vivian vaak extra focus en sturing aan de activiteiten van Smiling Mango. Ze vertelt de verhalen van de merken en helpt om de online presence van Smiling Mango te versterken.

Vivian werkte eerder als communicatieadviseur bij Achmea. In Congo was ze enkele jaren actief bij een stichting die scholen verbetert en gaf ze Engels aan een lokaal taleninstituut.

Albert van de Maat

Art Director

Vanaf de eerste ideeën voor Smiling Mango was Albert erbij. Bij brainstorms was zijn input van grote waarde. Albert is sterk in het vertalen van gevoel naar beeld. Hij is de bedenker van de naam Smiling Mango en het creatieve brein achter alle visuele uitingen.

Albert studeerde Biologie en heeft een eigen ontwerpstudio die inmiddels al zijn tijd vraagt. Hij werkt voor TRNDlabs, een lifestylebrand in innovatieve producten.

Renée Poortman

Brand Ambassador

Renée was erbij vanaf de eerste weken. Als echte brand ambassasor heeft zij het verhaal van Smiling Mango overal met verve verteld. Zij vertaalde het Smiling Mango gevoel naar een helder verhaal. Voor haar is Smiling Mango: simpel en met een grote glimlach iets goeds doen.

Renée heeft communicatiewetenschappen gestudeerd en zet zich met haar eigen tekstbureau Compoort Communicatie in voor middelgrote ondernemingen.

Kom jij erbij?

Heb jij een passie voor duurzame merken en wil je ons helpen? Mail ons op info@smilingmango.nl

We zijn altijd op zoek naar mensen met kennis op het vlak van:

  • duurzame logistiek, verpakken en bezorgen
  • webcontent en social media
  • sales en events